LentefrisUw Opel helemaal fris voor de lente.

lentefris

Na de winter kan het interieur en exterieur van uw Opel wel een opfrisbeurt gebruiken. Rijd in  april of mei binnen bij uw Erkend Reparateur voor een gratis aircocheck en maak uw Opel weer helemaal klaar voor de lente.

Aircocheck
Bij een aircocheck wordt door een ervaren monteur de werking en hygiëne van uw airco gecontroleerd. Een goedwerkende airco zorgt voor frisse lucht in uw Opel en is beter voor uw gezondheid. Daarnaast kunt met een TUNAP aircobehandeling en een nieuw anti-allergeen interieurfilter kiezen voor een nog frisser en gezonder interieur.

Lentevoordeel
Om het helemaal af te maken betaalt u in april en mei 15% minder voor nieuwe losse matten en anti-allergeen interieurfilters. En om het exterieur goed te verzorgen bent u welkom voor een Waxoyl behandeling, waarmee uw lak voor de aankomende 3 jaar wordt beschermd en gaat blinken als nieuw.

Rijd gerust langs uw Erkend Reparateur of maak direct een werkplaatsafspraak.

Bandencheck
In de lente is het ook weer tijd om de banden van uw Opel te controleren. Kom langs uw Erkend Reparateur voor een bandencheck, waarbij er gekeken naar de staat van uw banden. Ook kunt u uw winterbanden laten wisselen voor zomerbanden, zodat u er zeker van bent dat u weer veilig de weg op kan.