Acquire

Nieuwe Opel Insignia

Advies rijklaarprijs vanaf € 40.749 (incl. BTW/BPM)

De Opel Insignia

Vanaf € 40.749

De nieuwe Opel Insignia is Duitse techniek in zijn meest verfijnde vorm. De Insignia Grand Sport biedt onovertroffen efficiëntie, de aantrekkelijke lijnen van een sportieve sedan en innovatieve IntelliLux LED® Pixel-koplampen.

Ook verkrijgbaar als Sports Tourer met extra veel laadruimte.

Nog zorgelozer instappen
Een nieuwe auto: jij houdt ervan! En hoe fijn is het als je nu snel, zorgeloos én voordelig in jouw nieuwe Opel kunt stappen met onze 4+4 campagne. Ofwel 4 jaar volledige garantie en 4 jaar gratis onderhoud (incl. APK) bij aankoop van een nieuwe Opel.

Kies je voor een gloednieuwe Opel uit voorraad, dan ontvang je bovenop de 4+4 aanbieding ook nog eens tot € 2.000 extra voorraadvoordeel. Bovendien doen we er zo nog een 4 bovenop: rijden binnen 4 werkdagen is met een nieuwe Opel uit voorraad geen probleem!

EXTERIEUR /

De nieuwe Insignia Grand Sport heeft een opvallend gestroomlijnd design en een uniek karakter, dat zijn naam alle eer aandoet. De slanke LED-koplampen en -achterlichten met het kenmerkende "Wing"-design van Opel en de dubbele verchroomde uitlaat benadrukken zijn hoge klasse.

INTELLILUX VERLICHTING /

Maak kennis met de nieuwste verlichtingstechnologie van Opel: IntelliLux LED® Pixel-koplampen bieden ongeëvenaard helder zicht in het donker. U kunt continu met grootlicht rijden, zonder het risico anderen te verblinden. Elke koplamp bestaat uit 84 LED-elementen, die afhankelijk van de verkeerssituatie automatisch in- en uitschakelen.

INTERIEUR /

Elegant, ergonomisch en ruim: in de nieuwe Insignia voel je je direct thuis. Geniet van een harmonieus en modern design, hoogwaardige materialen en een interieur dat volledig op de bestuurder gericht is. De nieuwe Insignia Grand Sport biedt alles om een perfecte rijervaring te garanderen.

Bestel jouw nieuwe Insignia direct online via Opel Private Lease

Direct online bestellen

Direct rijden? Ontvang tijdelijk extra voorraadvoordeel op een Insignia uit voorraad

Bekijk onze voorraad

Profiteer van 4 jaar garantie en 4 jaar gratis onderhoud

Stel jouw nieuwe Insignia samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de Crossland

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X