DE NIEUWE OPEL MOKKA

Klaar voor een echte Game Changer? Ontdek hoe ongeëvenaarde techniek en een futuristisch design handin hand gaan met fantastische rijdynamiek. Nu nog gecamoufleerd, maar klaar om alles te veranderen.

Compact en robuust

De nieuwe Opel Mokka oogt nog altijd compact en robuust, maar nu op een meer progressieve en moderne manier. De compacte crossover is nog meer afgestemd op gebruik in de stad.Hij is efficiënter, ruimer en gewaagd. En leverbaar met elektrische aandrijving, direct vanaf de verkoopstart.

Geen 'X' meer

De tweede generatie Opel Mokka neemt afscheid van de ‘X’ in de naamgeving. Bij de eerste generatie - geïntroduceerd in 2012 - was die nog wel aanwezig. De Mokka X was een absolute bestseller, onder meer dankzij de combinatie van een stoer design en compacte afmetingen. De nieuwe Opel Mokka bouwt voort op die kwaliteiten.

Proporties

De nieuwe Opel Mokka laat - ondanks de camouflage - zijn scherpe verhoudingen met korte overhangen zien, volledig afgestemd op de nieuwe designfilosofie van Opel. Het model combineert Duitse engineering met een heldere ‘detoxed’-designtaal. De bestuurder en passagiers genieten van een volledig gedigitaliseerd interieur. ‘Less is more’ is van toepassing op zowel de buiten- als de binnenzijde.

100% elektrisch

De nieuwe Mokka gaat, direct vanaf de verkoopstart leverbaar worden met een volledig elektrische aandrijflijn.

Begin 2021

De productie van de nieuwe Mokka vangt aan in het vierde kwartaal van 2020. De levering aan klanten start begin 2021.


Ik heb de ontwikkeling van de nieuwe Mokka in de afgelopen 2,5 jaar zeer aandachtig gevolgd en ben trots op deze nieuwe Opel, die direct vanaf de verkoopstart met elektrische aandrijving wordt aangeboden. Ik beloof dat de nieuwe Mokka een van de spannendste auto’s in onze rijke historie zal zijn. De tweede generatie Mokka toont aan waar Opel vandaag en in de toekomst voor staat; de auto verandert de perceptie van ons merk. Onze engineers hebben nog veel belangrijk werk te doen, maar ik kijk ernaar uit om de nieuwe Mokka binnenkort te mogen presenteren.

Opel CEO Michael LohschellerWilt u meer informatie of op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan contact met ons op